Post by whatswalmopante on Feb 20, 2022 5:11:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключете примогеми ▞▞▞
▞▞▞ My Restaurant Cooking Home 2022 version ▞▞▞
Мразя как има случайни реклами, които идват от нищото и не можете да се измъкнете. Ако ще имаш реклами, можеш ли поне да не ги караш да нарушават играта? Това е досадно. Има и факта, че има поне 2 други приложения, които са буквално идентични с това. Защо да правиш 3 от едно и също нещо??
Харесвам играта, много е приятна, оплакването ми е, че направих покупка в игра на разпродажба и не съм получил артикулите за продажба, което е несправедливо и неприемливо
Харесвам играта, но защо да използвам различна реклама? Това е заблуда.
Ден след ден все повече реклама идваше на всяко ниво по веднъж, така че деинсталирам добра забавна тази игра. Те вече планират и засилват покупката на диаманти. Много реклами, за които се пускат повече от 8 реклами на клиенти, най-накрая спират и дават възможност за закупуване на диаманти. Такава дразнеща реклама на всеки 2 нива идва редовно една реклама
Започвайки lv70, много нива са изключително трудни. Някои е невъзможно да преминете без бустер или гледане на реклама, за да удължите времето. Актуализация: да, това е предизвикателство. Играчите трябва да надградят колкото се може повече, за да победят нивото.
толкова е дразнещо, защото има много реклами!!! ТОЛКОВА Е ДРАЗЯЩО! ВСЯКО НИВО КОЕТО ИГРА ИМА РЕКЛАМИ!!!
Добре, че само началният екран може да бъде по-унисекс
Играта замръзва, но е отлична! Потенциални 5 звезди+
Като цяло добра забавна игра. Някои от нивата изискват повече от едно усилване за асо, без значение колко добре играете. Спря на ниво 423, непрекъснато ми казва да следя, докато се подготвя нов ресторант. Щях да му дам 4 звезди, ако новият ресторант вече щеше да работи. Вече минаха дни.....
火柴人傳奇:暗影離線格鬥遊戲數據庫 動作 jmpf
Въпреки че това е интересната игра, но за съжаление в средата на играта екранът ми става черен и през повечето време е увиснал или не работи правилно. Така че този проблем ме принуди да затворя играта и да я стартирам отново понякога по средата на играта. Благодаря, ако можете да го разрешите, ще се радвам повече
Започнах да играя днес и в момента съм на етап 89, най-добрата игра за готвене досега.
Приложението продължава да замръзва, когато отива на реклами. Необходимо е актуализиране за отстраняване на проблеми. Играта е приятна, но много досадна, че продължава да замръзва.
Наистина ми хареса тази игра, но рекламата обаче е гадна. Всеки път, когато завърша ниво, се появява реклама, да, мога просто да я пропусна или затворя, но бутоните за затваряне са твърде малки и когато го натисна, тя просто ще щракне в рекламата и след това се опитах да се върна в играта но няма да функционира правилно, екранът ще остане черен!!!! Толкова е досадно!!! 😠
Харесвам играта. Харесвам графиката. Има 1 проблем, който трябва да бъде отстранен. Аз съм на 8-3 с отворено ниво 9 за начало. Веднага след като се появи Piggy Bank, моите действителни диаманти, които бях спечелил и печеля, отпадат от първоначалната сума, която беше там. Това е без да правя никакви надстройки. Имах 88 диаманта, след което дойде PB, паднах до 73 диаманта. След това се качих до 94 и след като изиграх една игра отново паднах доста значително количество и т.н. и така нататък.
My Restaurant Cooking Home Arkády yhn
Много пристрастяваща игра, но ИЗКЛЮЧИТЕЛНО разочароваща, когато съм купил артикули с диаманти, след като съм съхранявал дни и те изчезват, когато спечелите същия артикул в кутията и загубите рунд... Имах 4 2x монети, които закупих, които изчезнаха последно 🤬🤬🤬
Страхотна игра, но твърде много реклама
Много нелепи реклами ме карат да полудявам по средата на играта!!! Много е лошо за всички хора като мен, които искат да играят игра, за да се забавляват и да се наслаждават! деинсталирам го :/
Загуба на време. Гледах рекламите няколко пъти и все още не може да завърши нивото. Ако искате да направите предизвикателствата си толкова трудни, това няма да ни накара да останем в играта. Вместо това ще изберем да излезем и да деинсталираме, давайки му лош преглед като това, което правим сега.
Тази игра е ужасна. Те хвърлят микротранзакции повече от средната лоша мобилна игра. До втората половина на втория ресторант дори не можете да преминете през ниво без и бонбони и insta-cook. Единствената причина да изтеглих тази игра за 330 скъпоценни камъни в друга игра, но тя дори не си заслужава. Ако искате да играете игра за готвене като тази, играйте готварска треска.
тази игра е толкова забавна за игра, въпреки че има много реклами, но все пак е управляема
Честно казано обичам тази игра! Лесно е, в същото време е много забавно! Но основният проблем е, че това приложение отнема толкова много време, за да се отвори 😠 защоyyy просто мразя това
Съжалявам, че трябва да понижа оценката за това. Първоначално беше вълнуващо и забавно, сега сякаш трябва да харчите пари, за да преминете нива. Нямам нищо против да похарча малко пари, просто смятам, че няма да е така. Забавна игра, но не искам да започвам да харча много пари точно сега. В крайна сметка нещата ще започнат да се натрупват.
Обичам тази игра, но всеки път, когато актуализирам играта, тя увисва и продължава да дава грешка в мрежата. Бих му дал оценка 5 звезди, ако не беше този проблем
Забавна игра досега. Става по-трудно, колкото по-напред стигате.
Тази игра работи много добре до няколко дни, след като платих $0,99, за да нямам реклами повече. Изведнъж просто спря да се стартира при първия, втория, третия, а понякога и четвъртия опит. Имейл за поддръжка доведе до никакви отговори, много малко съчувствие и безполезно предложение за затваряне на фонови приложения. Наистина мисля, че бих могъл да се насладя на тази игра, но в този момент имам чувството, че съм пропилял парите си и съм просто супер разочарован.
Пътят към много реклами определено би могъл да бъде пристрастяващ в противен случай
Наистина ми е приятно да играя тази игра, наистина е релаксираща и съм страхотен в готвенето в реалния живот, така че определено съм страхотен, когато излизам от тази игра два палеца нагоре
Твърде много реклами!!!!
Път към много реклами в тази игра
Много е страхотна и страхотна за игра, ... такава страхотна игра някога
Много ми харесва играта и затова не съм я деинсталирал. Не съм го играл от месеци, защото нивата са толкова неоправдано трудни. В крайна сметка ще се изморя и ще деинсталирам. Моля, коригирайте го.
След актуализациите завърших печати за 2 различни кухни (yumbai и mangotego bay) и не получих наградите. Писах и двата пъти и те казват, че наградите ми са добавени и това е невярно. Също така на нивата на изгубените клиенти виждам как изчезват, преди дори да изгубят цялото си сърце и след това ще прекратят нивото, преди да можете да завършите сервирането.Също така на нивата, на които сме, трябва да сервирате определено ястие, което не предлагат на клиент, който се нуждае от него, което ви кара да продължите да играете на същото ниво лошо
Страхотна игра, жалко, че се превръща в яма за пари. Освен ако не купите скъпоценни камъни със собствени пари, не можете да получите бустери. Бустерите струват твърде много скъпоценни камъни. Те струват стотици скъпоценни камъни, но получавате само няколко скъпоценни камъни наведнъж, като въртите колелото. Освен ако не стане по-лесно получаването на скъпоценни камъни, както е за монети, ще изтрия играта.
Unninstal Невъзможно е да се играе, без да се харчат безумни пари....Принудени да гледате добавки без награда...Хора, това е много игра за грабване на пари.
Рекламите продължават да изскачат, дори когато не съм играл тогава и трябва да продължа да рестартирам играта, за да ги изчистя, защото не мога да изляза от рекламите. Толкова досадно. Играта обаче е интересна
Много хубава игра 👍 хубаво минава времето 😊
My Restaurant Cooking Home Spillehall hwyt
Играта е страхотна, но има много реклами
My Restaurant Cooking Home Arcade epv
Супер
Играта е страхотна, но има твърде много реклами, които създават много проблеми за игра. Дори аз не получих диамантите, след като видях рекламите. Моля, направете нещо
Смятам я за добра игра, но вероятно спирам да играя така или иначе само заради броя на рекламите, които ме принуждават да гледам. След всяко ниво има едно, някои не изглежда възможно да преминат без допълнителна помощ, за което плащате с гледане на реклами (добре, това може да е лошото ми представяне) и сега гледам реклами в ежедневна задача? Сърди?! Понякога е добре, но това е напълно извън борда.
Мн ми харесва