Post by whatswalmopante on Feb 20, 2022 5:14:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz dözümlülüyü aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
Bu yaxşı bir oyun, lakin çoxooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Dərhal arxa-arxa reklamlarla vurulur... Və sonra o, reklamları onlara toxunmadan avtomatik açır.. Tez silin. Fırıldaqçı proqram.
Race.io Android Gameplay 2,000,000 Coins Light Speed Car Unlocking! - YouTube. 2020-07-26.
çox reklam var.Ona görə də RM11.90-a reklamsız şeylər aldım, amma hələ də hər yerdə reklam var.Məni burada aldadıblar kimi hiss edirəm.....
Bu proqram olduqca yaxşıdır, mən başqa ölkələrin oyunçuları ilə oynaya bilirəm, amma o axmaq reklamlara görə onu dörd ulduzla qiymətləndirdim, lakin proqram çox aktivdir, belə oyunlar yaratmağa davam edin
Race.io Racerspil bddf
Bu yaxşı oyundur. Sadəcə data və ya WiFi ilə oynamayın, çünki o, sizin üzünüzdə çoxlu reklamlar olacaq, lakin bunun xaricində çox yaxşı oyundur
Скачать Race.io 520 APK (Мод - 5play
Race.io Racing hjy
Race.io - futuristic races with a side view, inviting you to participate in zahvatyvayuschih races on extreme tracks. Players await the tension of
Düşünürəm ki, bu, beş ulduzdur, çünki bu, sərin oyundur, ripoff deyil və avtomobilləri bəyənirəm.
Ləzət elədi🖤
Dəyişən idarəetmələri və fizikanı pis şəkildə yeniləyin. Həm də pulları mənasız etdi.
Əvvəlcə hər şey yaxşı idi, amma sonra HƏTTA çoxlu reklamlar göründü, HƏTTA YARIŞDA HƏTTA bir müddət yaxşı idi, amma sonra mən 18-ci yeri keçəndə yarış düyməsini sıxırsan və ekran donur və siz oynaya bilmirsiniz. İndi 100.000 sikkə əldə etmək üçün çox çalışıram, mən oynaya bilmirəm
Race.io מירוצים euog
Bu yaxşı oyundur, amma ən çox bəyəndiyim bir şey o idi ki, oyunu təmizləmək çox çətindi
Mənə elə gəlirdi ki, əvvəlcə necə oynayacağımı bilmirdim, amma etdiyin tək şey barmağını ekrana qoymaqdır və sonra Avtomobilin gedir. Siz həmçinin avtomobillərə xərcləmək üçün qızıldan istifadə edə bilərsiniz. Və təxmin edin nə olacaq? Avtomobilinizə ləqəb yarada bilərsiniz!
Kaş ki, yarışın ortasında digər oyunçuların adlarını maşınlarının üstündə görə biləydik və yarışı təkrar oynatmaq üçün bir düymə olsaydı, MÜRACİƏT olardı. 5 ulduzumu almaq üçün sizə lazım olan hər şey budur. Və ciddi şəkildə, digər insanlardan fərqli olaraq, siz bu dəyişiklikləri etsəniz, mən AKTİVİDƏ öz rəyimi dəyişəcəyəm. Təşəkkür edirəm və gününüz yaxşı keçsin. Vay... Heç vaxt belə bir oyun üçün nəzərdən keçirməmişdim... Redaktə: Yarış zamanı adlar əlavə etdiyiniz üçün çox sağ olun.
Əyləncəli oyundur, amma başqa bir yaxın eyni oyun var və hansının oğurluq olduğuna əmin deyiləm. Əhəmiyyətli deyildi. Hər ikisi də çoxlu reklamlara görə məyus olur.
Bu əla oyundur, amma mən yeni versiyanı o vaxtdan quraşdırmışam, onu hər dəfə qoysam, maşının yıxıldığını göstərir və mən heç vaxt yarışa bilmirəm, ümumiyyətlə, yol yoxdur, sadəcə yıxılıram, dərhal yıxılıram, onu düzəldirəm, yoxsa oyununuzu bildirirəm.
Bu oyun zəhmli idi, asılılıq yaradırdı, amma oynayan zaman özümü həqiqətən çətin hiss etmirəm. Mən həmişə qalib gəlirəm, sözün əsl mənasında olduğu kimi. Həqiqətən bir problem kimi heç vaxt. Demək olar ki, saxta görünür, sanki mənim qalib olmağımı istəyirlər.
zəhmli oyun, çox böyük bir mənfi cəhət, oyununuzu və əyləncənizi pozan çoxlu reklamların olmasıdır. reklamları dayandırmaq üçün pul ödəməlisən, reklamlardan başqa, oyun çox gözəldir. Əgər səbirli bir insansınızsa, bu sizin üçün oyundur
Həmişə onlayn olmaq həqiqətən lazım deyil. Wi-Fi və ya şəbəkənin yarım saniyəlik hıçqırıqları oyunu məhv edir və bunun real multiplayer olmadığını deyə bilərsiniz. Bu, digər oyunçuların əvvəlki qaçışlarının xəyallarına qarşı yarışdır.
Race.io | Pocket Gamer
Bu, hava limanında vaxt keçirmək, günortadan sonra zibilliyə getmək və ya çöldə qar yağan zaman kamin yanında dincəlmək üçün mükəmməl oyundur. Tez keçdi, asan və əyləncəli!
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Žaid. automat. rvms
Kaş ki, ulduzları 0 qoya bilsəm, bu o qədər pis oyundur ki, haqqında danışmaq istəmirəm, tamam... ona görə də uzun müddətdən sonra oynayırdım və oyun məni itirməyə və xallarımı -100-ə çatdırmağa davam edir!? Xeyr, sadəcə yox, bu, tab ekranımı sındırdı. Mən bu oyuna o qədər nifrət edirəm ki, mənim sevimli oyunum idi, deyəsən, bundan sonra daha çox roblox oynayıram....
Oyun gözəldir, lakin daha çox miqdarda asanlıqla pul qazanmaq üçün edilməlidir, üstəlik, bir az darıxır, ona görə də bəzi yeni rejimlər və avtomobilin kilidini açmaq üçün daha sadə yollar əlavə etməliyəm 1 ulduz vermək istədim, amma yenə də buna dəyməz....
Oyun çox əyləncəlidir , amma axmaq şey odur ki , siz daha çox pul ala bilməyəcəksiniz .
Axmaq pul ələ keçirmə. Hər matçdan sonra reklam. p2w vehichles və mən həqiqətən inanıram ki, 5-ci səviyyəyə qədər botlarla yarışıram. Uduzduğum heç bir matç olmayıb. Hamı həmişə bir matçda 50 səhv edir və nəhayət ki, məndən qabaq gələn maşın olanda onun səviyyənin ortasında dayandığını gördüm və onu ötürdüm. Bu şıltaq oyunu almayın.
Sign up for free to get curated app coupons delivered to your inbox daily. Save up to 90% on popular apps like Crash Race.io. Sign Up; Sign In.
Mən bu oyunu çox sevirəm. Köhnə telefonumda bu oyun var idi və onu geri aldığıma görə xoşbəxtəm. Sevmədiyim tək şey əlavələr olardı, lakin hər oyunda 5/5 əlavə etmədən əlavələr var
Mən onu oynamağı xoşlayıram, amma reklamlar sadəcə olaraq reklamları silir və mən çox əyləncəli olacağından daha çox bonus kimi xüsusiyyət istəyirəm.
bu, həqiqətən əyləncəlidir və qrafika zəhmlidir Mən bu proqramı gənc uşaqlar və uşaqlar üçün mütləq tövsiyə edərdim
Möhtəşəm oyun, həqiqətən sevirəm ❤ bu oyunu və bu oyunun ən yaxşı tərəfi heç bir reklam olmamasıdır 👍 😀
Yaxşı oyun. Amma HƏDDƏN ÇOX ELAN! Hey, zəhmət olmasa, diz çökmüşəm.
elaaaa
Download Race.io on PC with MEmu
Əyləncəlidir, lakin reklamları həll etmək üçün cavablar WiFi və mobil məlumatlarınızın növbəsidir
əslində oyunu çox bəyənir, lakin reklamlar sadəcə dözülməzdir..... Hər yarışdan sonra 30 saniyə reklam.... üstəlik bəzən reklamdan belə çıxa bilmir və oyunu yenidən başlatmaq qərarına gəldik. istəksizcə aradan qaldırın.