Post by whatswalmopante on Feb 20, 2022 5:20:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Genies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Genies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler altını arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Genies 2022 version ▞▞▞
Oyunda çarkı çeviremezsiniz ve günlük ödüllü bir şey olabilir. Geliştiricilerin hiç umursadığını sanmıyorum. Para harcamadan uzağa gidemezsiniz. Ayrıca ücretsiz jeton almak için ücretsiz bir reklam videosu yapamazsınız. Paranızı boşa harcamayın.
Çok eğlenceli!! Ayrıca, bence çok sınırlı reklamlar. 20. seviyeye gelene kadar tek bir reklam görmedim.
Bubble Shooter Genies Rekreacyjne spi
fena değil
90. seviyeden sonra oyun hile oluyor. Son aşamaya geldiğinizde bölümü bitirmek için ihtiyacınız olan rengi size vermeyecek.
bazen doğru renge sahip olduğunuzda rengi değiştirmenizi sağlamak için iyileştirmelere ihtiyaç duyarsınız
zamanın 0'ünde çalışsa ve HER SEVİYE TAMAMLANDIĞINDAN sonra reklamları olmasaydı daha iyi olurdu, cevap için teşekkürler sanırım belirsizdim, bu yüzden burada ücretsiz döndürme için video veya fazladan video izleme seçeneğim yok 3 top artık artı altta bir reklam afişi varsa neden seviyeler arasında 5 saniyelik reklam izlemek zorundayım
Modern bir oyunda 'canım' olmasını beklemiyorum... ve sonra oynamaya devam etmeden önce beklemem gerektiğinin söylenmesini... veya tabii ki, eğer para harcarsam yapabilirim. Doldurun .. kaldırıldı.
Neden otomatik olarak durdurduğunuz yerden daha fazlasını elde etme şansı elde etmek için dönüyormuş gibi davranmak yerine başka bir oyun vermiyorsunuz.
boş zamanlarımda oyundan çok zevk alıyorum, biraz daha fazla can veya jeton almanın kolay bir yolu yok gibi görünüyor. bunun dışında harika bir oyun
Bubble Shooter Casual ecyk
Para istemeyi indirmeyin
Kullanılabilir renk olmadığında bu kadar çok baloncuk çıkmasından nefret ediyorum. Özellikle 3 baloncuğun kaldığında ve kalan baloncukları temizlemek için renk hiç gelmiyorsa. Çok sinir bozucu ve hileli hissediyor. Oyundan alıyorum ama o kadar ilerleyip son baloncuklardan hiçbirini kullanamamak oyunu anlamsız kılıyor. Birden fazla düzeydedir. Bugün iki kez daha fazla baloncuk için 30 saniyelik aptal bir reklam izledim ve her iki durumda da kazanmam gereken tek rengi alamadım. Zevkli değil!
Sadece bir yere kadar gidebilir, sonra unutabilirsin, paranı harcarsın ya da aynı seviyede takılıp kalırsın.
Scary Stranger 3D Simulátory sskx
Her Şey Güzel Ama Tek Sorunum Çarkın Dönmesi, Bu Oyunu Bir Süredir Oynadım, Şu Anda 291. Seviyedeyim Ve Bir Kez Bile İkramiye Vurmadım. İkramiyeden Başkasını Vurur🙄
oldukça eğlenceli, kendi kendine kapanmasına aldırmadığın sürece, kaydetmeyeceği için seviyeleri tekrar oynamak zorunda kalıyor ve günü bitirdikten sonra birden fazla seviye kaybediyorsun. nişan alırken toplar ateş eder, hedeflenen yere gitmeyin. oyunu düzeltin ve buna değebilir.
çok fazla reklam. oynamayı bırakıp 5,10 dakika beklemeniz gerekiyor. tekrar oynamak için..
ilk 50 seviye eğlencelidir. bundan sonra oyun gülünç zor. ayrıca puanlama tamamen adaletsiz, beceriden çok şansa dayalı, çok az atışla çok fazla büyük mücadele.
Bebek oyunuda para tuzağı
Çok fazla küçük meşgul arı ve değişiklik (ve kazanmak için yeterli para yok). Hüsrana uğramış
Bubble Shooter Genies Fritidsspill errx
harika bir oyun
Kazanmak için ödeyin. 100. seviyeye ulaştığınızda, para harcamaya istekli değilseniz, bu neredeyse imkansız hale gelir. Kötü seviye tasarımı ve gane mutlak çöp olması nedeniyle madeni para veya eklenti satın almak için sıfır teşvik. Keşke eksi yıldız verebilseydim.
reklamların herhangi bir köşesinde kapat düğmesi veya x işareti yok /reklamı izlemem gerektiğinden bu nedenle spinlerimi toplayamıyorum. Bu yüzden oyunu kapatıp tekrar açmadan oyuna devam edemiyorum. mutlu değilim
Bubble Shooter Genies Dažādas spēles rik
Her seviyede eğlenin ve meydan okuyun
Bubble Color, Mid Air'i değiştirerek oyunu cehennem gibi sinir bozucu hale getiriyor. Bunu kaldır, kaldır!
Harikaydı ama artık seviyem tükendi! Daha ne kadar var??? Merhaba??? Yeni seviyeler ne zaman geliyor??? Bekliyorum bekliyorum!
Çok bağımlılık yapar. Tek sorun, uygulamanın size her zaman 3 topunda 3 vermemesi.
oyun çok güzel bir oyun çok beğendim
Tamam. Bu oyun, tüm ekranı kaplayan yönergelerle birleştiğinde mutlak basitlik nedeniyle kesinlikle çocukları hedef alıyor. Örnekleme sırasında birkaç reklamla karşılaştı ve sanat göze hoş geliyor.
oyunu seviyorum ama yeni seviyelerde beklemekten bıktım.Yeni seviyelerde bekleyen 30 can topladım, güncellemeyi denedim ama henüz yeni güncelleme yok. daha hızlı güncellenirse 5 yıldız verirdim
Bu oyun birkaç gün boyunca 90 seviyeye kadar oynamak için iyidir, bundan sonra oynamaya devam etmek için ya para harcamanız ya da tekrar oynamak için saatlerce veya günlerce beklemeniz gerekir. Bir süre eğlenceliydi ve sıram bittiğinde oyunu kaldıracağım. Çaba için bir yıldız. İnsanları soymaya çalışmak için sıfır yıldız. Reklamlarından para kazanıyorsun, sana para verecek kadar aptal değilim.
Bu oyunu oynadım ve sadece 3,00$ harcadım ama 77-80 seviyelerine ulaştığınızda size sadece 15 baloncuk veriyor ve 3 baloncukları demir baloncuklar içinde saklıyor ki bu iyi, ama OYUNUNU OYNAMAN İÇİN SİZE ÖDEME YAPMAYACAĞIM!! Bu yüzden bir sonrakini fethetmeye gidiyorum
Kabarcık ve sahip olduğum tek şeyin bilgisayarımda olanın olması gerçeği hakkında iyi bir şey değil, bu yüzden ticaret mağazasına gidip yeni aldığım yeni bir tane satın alabilirim ve ralli olmaz artık aynı şey, bu yüzden yeni aldığım yenisini almanın sizin için sorun olup olmayacağından emin değilim ve fiyat aralığı için iyi bir fiyat ve bir fiyat için satın almak istemiyorum veya fiyat için en iyi fiyatın fiyatı her iki şekilde de benimle uğraşıyor ne yapacağımdan emin değilim