Post by miychtichuvegdisp on Mar 7, 2022 7:49:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bunpo: Learn Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bunpo: Learn Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها primogems را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Bunpo: Learn Japanese 2022 version ▞▞▞
آسان برای استفاده، سرگرم کننده، و تعاملی. همچنین وقت شما را با زندگیها تلف نمیکند. تنها مشکلی که من با آن دارم این است که وقتی به یک سؤال پاسخ صحیح میدهید یا جواب نمیدهید، نمیتوانید روی کارتی که ظاهر میشود ضربه بزنید تا آن را ببندید، باید بیرون از آن ضربه بزنید. فقط یک تکه کوچک از ویژگی تغییر زندگی برای تعمیر.
من عاشق روشی هستم که این برنامه ژاپنی را آموزش می دهد، و فقط اشتراک مادام العمر را خریداری می کنم، اما... برنامه بعد از 2 روز به طور کامل از کار افتاد. نصب مجدد برنامه باعث می شود که برنامه به مدت 5 ثانیه کار کند، از کار بیفتد و دوباره بوت نشود (اندروید 10). @developer، راهی برای رفع این مشکل وجود دارد؟ در غیر این صورت من می خواهم هزینه اشتراک خود را پس بدهم
Immortal Sword Rollespill inq
برخی از اشتباهات گرامری داشت، اما علاوه بر آن خوب است. هیچ محدودیتی برای تمرین روزانه وجود ندارد.
Bunpo: Learn Japanese Educație lcbk
Bunpo: Learn Japanese Pendidikan yhsx
این واقعا خوب است و باعث می شود که من سریعتر از هر برنامه زبان دیگری یاد بگیرم
نمیتوانم وارد حساب کاربری خود شوم که دسترسی کامل نامحدود را در آن خریداری کردهام. مدام به من می گوید که یک ایمیل یا رمز عبور نامعتبر وارد می کنم که می دانم درست نیست زیرا از آن لاگین ها برای برنامه خود در آیفون استفاده کردم و کار می کند. وقتی از گزینه فراموشی رمز عبور و وارد کردن ایمیل برای حساب کاربری استفاده کردم، همین را به من می گوید
این برنامه خوب است اما باگ های زیادی در آن وجود دارد. من نمی توانم از حالت اسپیکر استفاده کنم اما اشکالی ندارد فوریگانا دارد. طراحی این برنامه به سبک مینیمالیستی است که من واقعاً این سبک ها را دوست داشتم و این بهترین برنامه برای یادگیری جدی نسبت به Duolingo است.
برخلاف اکثر منتقدان، من واقعاً فکر نمی کنم که محتوا آنقدر عالی باشد. اشتباهات اساسی در محتوای ژاپنی وجود دارد، استفاده مداوم از فرم مودبانه/رسمی به جای فرم ساده باعث حواس پرتی می شود، و توضیحات انگلیسی بسیار لفظی است. این قبل از در نظر گرفتن مدل قیمتگذاری بیمعنی و مقدار ناچیز محتوای غیر paywalled است - حتی حالت تاریک نیز دارای دیوار پرداخت است. من راهنمای Tae Kim را برای نیازهای دستور زبان شما در این مورد توصیه می کنم.
برنامه خوبی بود، درس ها درست هستند و مکانیسم آن خوب است. مواقعی وجود دارد که وقتی به برنامه برمی گردم، درس هایی که تمام کرده ام ناتمام علامت گذاری می شوند. و برخی از Furigana و ترجمه ها نادرست هستند... با این وجود، بسیار مفید است. به امید پیشرفت های بیشتر... از توسعه دهنده برای ساخت چنین برنامه عالی تشکر می کنیم
باز نمی شود مثل اینکه صفحه بارگیری را دانلود کردم.
من با مشکلی مواجه شده ام که پیشرفت را ردیابی نمی کند، برگه بررسی هیچ عملکردی ندارد و چت Intercom(?) اصلا وصل نمی شود. دارای اندروید 9.0 بر روی LG V30. من گزینه Lifetime را خریداری کردم، بنابراین امیدوارم این مشکلات حل شوند زیرا من برنامه را دوست دارم و می خواهم به استفاده از آن ادامه دهم.
محتوا را بارگذاری نمی کند و در Galaxy S10e (اندروید 10) ثابت می شود
من واقعاً نمی دانم که چرا بسیاری از مردم آن را رایگان می نامند، فقط چند درس رایگان است و بقیه باید برای آن هزینه کنید، همچنین رابط کاربری کمی استریل و مسطح است، واقعاً یک برنامه عالی نیست اما هر وسیله ای است.
من هنوز در حال یادگیری هستم، اما این کار بسیار خوبی به من یاد می دهد. این مشکل وجود دارد که از اعداد و پس از هر صدایی کلمه به زبان ژاپنی است.
هیچ توضیحی برای کانجی وجود ندارد. چیزی که من در مورد کانجی می دانم این است که می توانید کانجی های مختلف را با کنار هم قرار دادن کانجی های دیگر بسازید. اما این برنامه نه تنها چیزی در مورد کانجی توضیح نداد، بلکه وقتی شروع به آموزش کانجی کرد، هیچ توضیحی برای معنای کانجی ارائه نکرد. فقط ترجمه کرد و بس. ولی من نمیتونم اینطوری یاد بگیرم! باید بدانم چه چیزی یاد میگیرم. اگر ترجمه انگلیسی را فقط با Ka- آموزش ببینم، هیچ فایده ای برای من نخواهد داشت
برنامه بسیار مفید برای بهبود و بازنگری مهارت های زبانی شما. به شدت توصیه می شود. با این حال برخی از اشتباهات در برنامه وجود دارد که به شما می گوید پاسخ شما اشتباه است و پاسخ درست را به شما نشان می دهد و دقیقاً همان پاسخ شما خواهد بود. فقط یک مشکل جزئی، در غیر این صورت بسیار مفید است و من قطعاً با این برنامه چیزهای زیادی یاد میگیرم!
باشه خیلی خوب نیست
من از آن لذت بردم تا زمانی که به دیوار پرداخت ...
باید نظرم را عوض کنم پاسخهای من را درست نمیپذیرد، حتی اگر همان پاسخهایی باشد که برنامه به من میدهد. من نمی توانم دروس را اینطور کامل کنم. همچنین، هر بار که برنامه را باز می کنم از من می خواهد که وارد سیستم شوم.
به عنوان یک زبان آموز مبتدی، این برنامه بسیار مفید است و مانند ویژگی ها، و نحوه توضیح آن است. من فقط با برنامه مشکل دارم - گاهی اوقات صدای تلفظ به درستی کار می کند.من دوست دارم که در واقع آن را با جزئیات توضیح می دهد و شما در مقایسه با سایر برنامه ها چیزهای بیشتری یاد می گیرید. اما تنها نقطه ضعف این است که شما مجبور هستید برای دسترسی کامل هزینه کنید...
این برنامه برای یادگیری گرامر خوب است. اگر دائماً خراب نمی شد، مادام العمر 29.99 دلار را پرداخت می کردم. من همچنین فکر می کنم که باید نمونه های بیشتری برای بررسی وجود داشته باشد. به دلیل خرابی مداوم، من آن را پایین ارزیابی می کنم
این برنامه شگفت انگیز است! خوب سازماندهی شده تنها شکایت من این است که به نظر می رسد پیشرفت من در حالت آفلاین ذخیره نمی شود. این ممکن است به این دلیل باشد که برنامه آموزشی از یک منبع آنلاین واکشی شده است، اما اگر قرار بود برای استفاده آفلاین بارگیری یا ذخیره شود، برنامه عالی خواهد بود! همچنین ممکن است هنوز متوجه نشده باشم که چگونه این کار را انجام دهم.
این در واقع یک برنامه واقعا خوب است. فقط نکته منفی این است که شما باید به زبان ژاپنی بنویسید، و حتی اگر پاسخ خود را درست بنویسید، پاسخ شما را ثبت نمی کند. همچنین اگر پاسخ خود را به روماجی نوشته باشید (و پاسخ صحیح باشد) پاسخ شما را نیز ثبت نمی کند.
به نظر من این برنامه فوقالعاده مفید و مؤثر است، اما متوجه خطاهای ترجمه در تمرینهای N2 آن، بهویژه خطاهای مربوط به だけ(のことは)ある شدم. جملات به زبان انگلیسی جابهجا میشوند (مثلاً «من یک اجرای شگفتانگیز انجام دادم، جای تعجب نیست که زیاد تمرین کردم» باید «خیلی تمرین کردم، پس جای تعجب نیست که یک اجرای شگفتانگیز انجام دادم»). من نگرانم که دیگران در مورد نحوه استفاده از این ایده اشتباه بگیرند.
سوالات بیشتری مطرح کنید و سعی کنید آنها را تصادفی کنید تا افراد برای یادگیری درس با چالش بیشتری روبرو شوند. با این حال، محتوا همان چیزی است که من به آن نیاز داشتم، زیرا بسیاری از برنامههای ژاپنی بر روی واژگان تمرکز دارند. ادامه دادن!
این برنامه برای مبتدیان مشکلی ندارد. من احتمالا فقط به آن 1.5/5 می دهم، اما این یک گزینه نیست. نظرات خوب هستند، اما اعداد و زمان در نوسان است، بنابراین من می توانم 1 روز صبر کنم تا فقط 2 سوال را انجام دهم. اگر سعی کنید از حروف الفبا و پایه بالاتر بروید، باید مبلغی پوچ بپردازید، و حتی آنقدر هم زیاد نیست. از تماشای ویدیوهای یوتیوب بیشتر یاد گرفتم. من نوار پیشرفت را دوست دارم - به شما انگیزه می دهد تا نوار را کامل کنید. تایپ کردن کار نمی کند، حتی اگر از صفحه کلید ژاپنی استفاده کنم.
واقعا اسم گمراه کننده فکر کردم Bunpro را خریدم. لطفا بدانید این دو محصول کاملاً متفاوت هستند!
در دوره بسیار ابتدایی - یادگیری برخی از کلمات (فقط نسخه هیراگانا) در حین مرور حروف بسیار مفید است. همان فرآیند اولیه بسیاری از برنامه های دیگر: این صدا است، این همان چیزی است که به نظر می رسد، آنها را کنار هم قرار دهید.
به نظر می رسد برای galaxy a50 بهینه نشده است. نمی توانم ثبت نام کنم، ضربه زدن وحشتناک است. ویرایش: از قبل می توان ثبت نام کرد، اما ضربه زدن همچنان وحشتناک است. من بازخورد را برای توسعه دهنده ارسال کردم، امیدوارم بچه ها آن را بخوانید.
به یک ستاره ویرایش شد. پس از چند روز استفاده و چندین بار برنامه که از من خواسته است تا هنگام راهاندازی آن سطحی را انتخاب کنم، پیشرفت من بازنشانی شد. اگر و در صورت حل شدن، دوباره امتیازم را افزایش خواهم داد. ویرایش: حذف نصب و نصب مجدد (اکنون بیش از یک بار)، طبق دستورالعمل های توسعه دهنده. پیشرفت من را برنگرداند.
در حال حاضر فقط 3 ستاره است، اما به سادگی از من خواست که آن را در جایی بررسی کنم که به هیچ وجه نمی توانم آن را بررسی کنم، اما برنامه به خودی خود کار می کند و طرح بندی کاربر پسند است.
تا الان پیشرفت خوبی داشتم. من بیشتر مواردی را که تاکنون در Duolingo پوشش دادهام مطالعه کردهام، اما Duolingo با تمام مجازاتهای اعلانهای اشتباه و مداوم میتواند کمی آزاردهنده باشد. من هنوز کار زیادی با این یکی انجام نداده ام، اما تا الان واقعا از آن لذت می برم. درک آن سریع و آسان است.
این برنامه ارزش پرداخت سی دلاری را ندارد. این به شما در زمینه مطالب مطالعه یا تجدید نظر بسیار کمی می دهد. تا پایان JPLT 5 به آرامی به شما آموزش می دهد، سپس با توضیح ناکافی صرف صفت/فعل، شما را به انتهای عمیق می اندازد، سپس واژگانی را که هرگز ذکر نشده است، در خود جای می دهد. اساساً باید همان درس را بدون هیچ توضیح اضافی تکرار کنید. ویرایش: اکنون ثابت می شود و پیشرفت من را بازنشانی می کند.